stevestevens

Questions | Problems | Bugs - Report Them Here

Recommended Posts

23 hours ago, Make Angels Great Again said:

Anyone else getting a blank white page when changing pages in any thread? Happens to me on 3 different devices.

Yep. Happens to me every time I click on a different topic or even move to the next page within a topic. The URL of the new destination appears but it doesnt load until I hit reload. Just get a blank white page. Started about 24-48 hours ago.

Using latest version of Chrome on a Win 10 laptop. Dont know about mobile devices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same "blank page when clicking next" problem. This was a problem awhile back, then it went away, now it's back.

The site really behaves badly on my phone, the ads are super-wide and it's just ugly.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/18/2019 at 9:44 AM, Chuckster70 said:

This issue with the blank page should be fixed now. Next time @ me so I know there's something going on. I didn't see this until now. 

Thanks Chuck, works fine now!

 

Have you considered changing the page number text on mobile? Something about dark grey text on a black background doesn't quite work well :)

Screenshot_20190220-171552.thumb.jpg.dc1c00deef284f401dd9e078a5f9cb23.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, Make Angels Great Again said:

Thanks Chuck, works fine now!

 

Have you considered changing the page number text on mobile? Something about dark grey text on a black background doesn't quite work well :)

Screenshot_20190220-171552.thumb.jpg.dc1c00deef284f401dd9e078a5f9cb23.jpg

Oh crap, yeah I can totally fix that.

I'll get it done soon here. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone getting a big pop up banner on the top of the page recently (on the phone)? I x it out when I scroll down, but when I’m at the top of a page it just stays there 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/29/2019 at 6:06 AM, m0nkey said:

Is anyone getting a big pop up banner on the top of the page recently (on the phone)? I x it out when I scroll down, but when I’m at the top of a page it just stays there 

Yep, that's by design. It's the new mobile skin that was implemented a couple weeks ago. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/1/2019 at 8:06 PM, Chuckster70 said:

Just on our Blog articles, the OC Register feeds or? Shoot me a couple links and I'll check it out.

The pics from the OC Register articles are distorted and take bloody forever to load.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Tank said:

The pics from the OC Register articles are distorted and take bloody forever to load.

As soon as someone posts a pic like that I immediately stay away from that thread. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Tank said:

The pics from the OC Register articles are distorted and take bloody forever to load.

There's nothing I can do about that unless I pull the plug on the free OC Register articles. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • AngelsWin.com Ad-free Membership Options