Jump to content
  • Welcome to AngelsWin.com

    AngelsWin.com - THE Internet Home for Angels fans! Unraveling Angels Baseball ... One Thread at a Time.

    Register today to join the most interactive online Angels community on the net!

    Once you're a member you'll see less advertisements. Become a Premium member and you won't see any ads! 

     

Well, I WAS happy with my new modem...


Vegas Halo Fan

Recommended Posts

Today I installed a new Motorola Surfboard SB6141 modem. Things went along swimmingly until I tried to enter a search engine. Google and Facebook do not load. At all. They just time out and nothing happens. Other websites seem to load fine. I have tried rebooting everything, I have checked my firewall settings and I have looked at my connection settings. Nothing stands out. All of the other websites I have tried load fine, although the one for my ISP is a bit slower than it used to be.

 

It isn't a browser issue, because I have tried three browsers with the same result.

Edited by Vegas Halo Fan
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...